
LOVE FOR PIZZA AND
PASSION FOR THE TERRITORY
The meticulous research of ingredients and their seasonality are essential factors for our pizzeria.
- Our dough is made with stone-ground flours exclusively of type 1 from the Profili di Viterbo mill
- The organic peeled tomatoes from which we make our sauce are grown and processed by the company GESTAL
- Our fiordilatte is produced from raw Roman milk in a small dairy on the outskirts of Rome
- Our cured meats are produced by the Greco di Velletri farm which raises its pigs outdoors with natural feed
- As for the products of the earth, we only use seasonal products, without altering the course of nature
SFIZI

burrata cheese, dried tomato, anchovies, basil , e.v.o. oil. 5e
LA PIZZERIA

tomato sauce, smoked mozzarella cheese, black pepper, basil leaves, e.v.o. oil. 9e

mozzarella cheese, goat blue cheese, sheep ricotta, buffalo silane, red cow parmesan chips,
tellicherry pepper. 15e

mozzarella cheese, bacon, chicory, purple potatoe, buffalo silano cheese. 13e

mozzarella cheese, endive, capers, pine-nuts, raisins, olives, anchovies and burrata
cheese, e.v.o. oil. 13e

mozzarella cheese, goat blue cheese, bacon, stuffed onions, red wine gel, basil, e.v.o.
oil. 14e

tomato, porcini and chanterelles mushrooms, 30 months aged red cow cheese, roasted ham,
basil, e.v.o. oil. 12e

sliced focaccia, capocollo, burrata cheese, chanterelles mushrooms, e.v.o. oil, basil. 13e
SWEETS
BEER CARD
Pizza and beer?
All beers by the glass at 6e

del birrificio tedesco Lowenbrau. Bionda di 4.9' dai gusti concentrati sui malti con un finale leggermente
amaro. Ottima con le nostre bruschette e in abbinamento con Margherita e Bufala. 40 cl

Pale ale Gluten Free Bio da 5.5' leggermente amara e dissetante con note floreali e foglie di tè. La
consigliamo con Bufala, CRP e Porci e Porcini. 30 cl

è una Marzen Rauch del birrificio Claterna. Birra da 5.2' con dolci note affumicate perfette con la nostra
Margherita in Fumo e Porci e Porcini. 30 cl

ottima Ipa in stile inglese del birrificio Il Mastio. 6', perfetto bilanciamento che conclude con un amaro
ricco ed agrumato, ideale vicino a Ri-marinara, CRP, Porci e Porcini e Finalmente. 30 cl

del birrificio Il Mastio 5,8'. Apa con un amaro americano e una lungha secchezza, ottima con Vegana e
Finalmente una Funghi e Prosciutto. 30 cl

di Balabiot. Weizen da 5' ricca di frumento. Il suo bel corpo riempie la bocca di dolcezza da cereale,
sentori vellutati e leggermente speziati. Da non perdere insieme a Napoli, Quattro Latti e Bufala. 30 cl

e una rossa a stampo tedesco del birrificio Balabiot da 6.6'. La ricca dolcezza del malto e la sua
rotondità accompagnano divinamente Margherita in Fumo, Diavola e Boscaiola. 30 cl

Blanche del birrificio Il Mastio. La sua freschezza e le sue note citriche dissetano ogni palato. Con
Bufala, Napoli e Quattro Latti non può mancare. 30 cl

de Il Mastio, Dubbel da 7.8' che con le sue note dolci di frutta e caramello è una sicurezza a fianco di
Margherita in Fumo, Boscaiola e Indivia-ta. 30 cl

è una Tripel del birrificio Il Mastio da 9' che ricorda le birre d'Abbazia. Una dolcezza importante e un
finale secco esaltano i gusti di La Pancetta vien dalla campagna e Tanto va la Capra al lardo. 30 cl