LOVE FOR PIZZA AND
PASSION FOR THE TERRITORY
The meticulous research of ingredients and their seasonality are essential factors for our pizzeria.
- Our dough is made with stone-ground flours exclusively of type 1 from the Profili di Viterbo mill
- The organic peeled tomatoes from which we make our sauce are grown and processed by the company GESTAL
- Our fiordilatte is produced from raw Roman milk in a small dairy on the outskirts of Rome
- Our cured meats are produced by the Greco di Velletri farm which raises its pigs outdoors with natural feed
- As for the products of the earth, we only use seasonal products, without altering the course of nature
SFIZI
potato croquette, “fior di latte”, served with parmesan sauce. 3e
potato croquette with stuffed onion and sage. 3e
fried chicken meatball 4e
deep fried sandwich filled with mozzarella and ham. 4e
homemade crisps of white and purple potatoe. 5e
deep fried rice ball with bolognese sauce and mozzarella cheese. 3e
deep fried rice ball with tomato sauce and mozzarella cheese. 2,5e
deep fried rice ball with porchetta , chicory and smoked mozzarella. 3,5e
deep fried lasagna with boar ragù. 5e
deep fried pasta with genovese sauce. 4e
mozzarella cheese, ham, chanterelle mushrooms. 5e
ricotta cheese, truffle honey and walnuts. 5e
burrata cheese, dried tomato, anchovies, basil , e.v.o. oil. 5e
endive, pine nuts, raisins, olives, basil, e.v.o. oil. 5e
LA PIZZERIA
tomato sauce, mozzarella cheese, basil leaves, e.v.o. oil. 8e
tomato sauce, buffalo mozzarella, basil leaves, e.v.o. oil. 11e
tomato sauce, smoked mozzarella cheese, black pepper, basil leaves, e.v.o. oil. 9e
tomato sauce, mozzarella cheese, anchovies, basil leaves, e.v.o. oil. 10e
tomato sauce, garlic, oregano, e.v.o. oil. 6e
tomato sauce, capers, olives, anchovies, oregano, e.v.o. oil. 9e
tomato sauce, mozzarella cheese, nduja, chili peppers strings, basil, e.v.o. oil. 11e
mozzarella cheese, porcini and chanterelles mushrooms, sausages, parsley. 13e
mozzarella cheese, goat blue cheese, sheep ricotta, buffalo silane, red cow parmesan chips,
tellicherry pepper. 15e
tomato sauce, mozzarella cheese, rocket leaves, cured ham, red cows cheese, e.v.o. oil. 12e
pumpkin puree, mozzarella cheese, porcini mushrooms, black pork bacon. 13e
pumpkin puree, cabbage, broccoli, black cabbage chips, basil, e.v.o. oil. 12e
mozzarella cheese, bacon, chicory, purple potatoe, buffalo silano cheese. 13e
mozzarella cheese, endive, capers, pine-nuts, raisins, olives, anchovies and burrata
cheese, e.v.o. oil. 13e
mozzarella cheese, goat blue cheese, bacon, stuffed onions, red wine gel, basil, e.v.o.
oil. 14e
tomato, porcini and chanterelles mushrooms, 30 months aged red cow cheese, roasted ham,
basil, e.v.o. oil. 12e
sliced focaccia, capocollo, burrata cheese, chanterelles mushrooms, e.v.o. oil, basil. 13e
SWEETS
BEER CARD
Pizza and beer?
All beers by the glass at 6e
del birrificio tedesco Lowenbrau. Bionda di 4.9' dai gusti concentrati sui malti con un finale leggermente
amaro. Ottima con le nostre bruschette e in abbinamento con Margherita e Bufala. 40 cl
Pale ale Gluten Free Bio da 5.5' leggermente amara e dissetante con note floreali e foglie di tè. La
consigliamo con Bufala, CRP e Porci e Porcini. 30 cl
è una Marzen Rauch del birrificio Claterna. Birra da 5.2' con dolci note affumicate perfette con la nostra
Margherita in Fumo e Porci e Porcini. 30 cl
ottima Ipa in stile inglese del birrificio Il Mastio. 6', perfetto bilanciamento che conclude con un amaro
ricco ed agrumato, ideale vicino a Ri-marinara, CRP, Porci e Porcini e Finalmente. 30 cl
del birrificio Il Mastio 5,8'. Apa con un amaro americano e una lungha secchezza, ottima con Vegana e
Finalmente una Funghi e Prosciutto. 30 cl
di Balabiot. Weizen da 5' ricca di frumento. Il suo bel corpo riempie la bocca di dolcezza da cereale,
sentori vellutati e leggermente speziati. Da non perdere insieme a Napoli, Quattro Latti e Bufala. 30 cl
e una rossa a stampo tedesco del birrificio Balabiot da 6.6'. La ricca dolcezza del malto e la sua
rotondità accompagnano divinamente Margherita in Fumo, Diavola e Boscaiola. 30 cl
Blanche del birrificio Il Mastio. La sua freschezza e le sue note citriche dissetano ogni palato. Con
Bufala, Napoli e Quattro Latti non può mancare. 30 cl
de Il Mastio, Dubbel da 7.8' che con le sue note dolci di frutta e caramello è una sicurezza a fianco di
Margherita in Fumo, Boscaiola e Indivia-ta. 30 cl
è una Tripel del birrificio Il Mastio da 9' che ricorda le birre d'Abbazia. Una dolcezza importante e un
finale secco esaltano i gusti di La Pancetta vien dalla campagna e Tanto va la Capra al lardo. 30 cl